Over ZBBN.

Dé schakel tussen ZZP’er en de zorg!

ZBBN staat voor Zorgbemiddelingsbureau Nederland en wij zijn dé schakel tussen ZZP’ers in de zorg en opdrachtgevers/zorgvragers. Wij brengen op een flexibele en laagdrempelige manier vraag en aanbod bij elkaar. Wij zijn géén puur digitaal platform, maar kiezen er bewust voor om de menselijke tussenkomst te behouden voor zowel de ZZP’er als opdrachtgever. Op die manier kunnen wij daadwerkelijk meedenken in oplossingen en behoeftes, omdat wij voortdurend zeer betrokken zijn met alle partijen in het hele proces. Op onze eigen unieke manier staan wij ZZP’ers en zorgteams bij waar nodig én zijn wij voor hen een centraal aanspreekpunt.

Wie is team ZBBN?

Wij stellen ons netjes even voor.

Hi, ik ben Christian!

Ik startte in 2017 thuis op zolder ZBBN omdat ik vond dat het beter kon in de zorg m.b.t. het inzetten en bemiddelen van ZZP’ers. Regelmatig merkte ik dat ZZP’ers in de zorg aan de ene kant niets wisten wat het ondernemerschap nou eigenlijk inhield en welke verplichtingen daar bij hoorden. Aan de andere kant merkte ik dat zorginstellingen ZZP’ers inzetten om snel gaten te dichten en pleisters te plakken, maar voorbij gingen aan een kwaliteitscheck en geen grip hadden op wie er nu eigenlijk aan het werk was. En tevens ook niet verder nadachten over hoe ZZP’ers structureler ingezet konden worden, zodat het team en de cliënt er ook daadwerkelijk baat bij heeft. Dat kwam de zorg niet ten goede en daar was veel winst te halen.

Dus besloot ik dat het ook anders kon en ben ik met hart en ziel, bloed zweet en tranen begonnen met een starten van een netwerk, het informeren en begeleiden van ZZP’ers en meedenken in mogelijkheden en oplossingen voor zorgteams en opdrachtgevers. Alles vanuit mijn intrinsieke motivatie waarin de kwaliteit van ondernemerschap en het toevoegen van waarde centraal staat. Elke dag een beetje beter. We moeten het samen doen, “zelfstandig, maar nooit alleen!”.

Hoi! Ik ben Wendy

Samen met Ilona ben ik in de eerste plaats verantwoordelijk voor de planning als planningscoördinator. Samen zijn wij het eerste aanspreekpunt voor alle ZZP’ers en contactpersonen van alle zorginstellingen en weten dus precies wat er overal speelt en wat de behoeftes zijn. En dat is meteen een sterk punt van ZBBN. Omdat wij met iedereen in nauw contact staan, kunnen wij daadwerkelijk een steentje bijdragen over de hele breedte. Ilona en ik zorgen er samen voor dat vraag en aanbod klopt en staan alle partijen de hele dag bij met planningsvragen, oplossingen vinden, ondernemersvragen of we zijn gewoon een luisterend oor.

Daarnaast ben ik als Officemanager ook bezig met veel administratieve zaken achter de schermen en zorg ik ervoor dat overeenkomsten en verplichte documenten op de rit blijven, zodra ze aan vernieuwing toe zijn, zorg ik voor een deel van de facturatie en help ik ZZP’ers bewust te laten blijven van alle benodigde vereisten die zij nodig hebben in hun ondernemerschap. Wij vinden kwaliteit het allerbelangrijkste namelijk, dus alles wordt gecontroleerd en bijgehouden.

Kan ik iets voor je doen of heb je een vraag? Laat het me weten!

En ik ben Ilona

Als verantwoordelijke voor een nauwkeurig planning zorg ik ervoor dat opdrachtgevers en ZZP’ers weten waar ze aan toe zijn. Ik werk daarin nauw samen met vooral Wendy en wij hebben dagelijks ontzettend veel contact met iedereen en weten dus precies wat er speelt en staan voor iedereen klaar. Wij zijn daarmee het eerste aanspreekpunt van ZBBN en dus de eerste schakel om alles op rolletjes te laten verlopen. Dat is af en toe best een hele uitdaging en gepuzzel, waar je creativiteit vaak op de proef gesteld wordt, maar dat is wat wij fantastisch vinden! Daar doen wij het voor, net dat stapje extra. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg, een oplossing vinden die werkt voor iedereen is waar wij het voor doen.

Daarnaast doe ik een deel administratieve werkzaamheden en ook een deel van de facturatie, maar ben ik vooral ook veel bezig voor onze social media kanalen. Via die wegen zorg ik ervoor dat we belangrijke informatie en andere leuke content m.b.t. ontwikkelingen vanuit ZBBN of het vakgebied delen.

Vragen? Of op zoek naar opdrachten of oplossingen voor (tijdelijke) inzet van zorgprofessionals? Ik hoor het graag!

Dit zijn onze kernwaarden

Hier staan we voor!

Samenwerken

Wij geloven in een langdurige intensieve samenwerking op een respectvolle manier. Dat is wat wij altijd nastreven, want alleen samen maken we verschil!

Kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit is vanzelfsprekend. We doen het immers voor zorgbehoevenden op een intieme en ook risicovolle manier. Geen concessies!

Ontwikkeling

Elke dag een beetje beter is ons motto, waarin wij waarde willen toevoegen. ``It's not how we make mistakes, but how we correct them that defines us.``

Belofte

``Als je doet wat je zegt, dan lieg je niet.`` En dat is onze belofte, wat wij zeggen doen wij en wat we beloven komen we na! Onze cultuur is gebaseerd op net dat stapje extra.