Zorgbemiddelingsbureau Nederland

Onze kernwaarden

  • Communicatie, Professionaliteit, Samenwerking en Betrokkenheid
  • Flexibel en oplossingsgericht
  • Persoonlijk en transparant
  • Wat we beloven komen we na
  • Iedere dag een beetje beter

Over ZBBN.

Dé schakel tussen ZZP’er en de zorg!

Zorgbemiddelingsbureau Nederland is dé schakel tussen ZZP’ers in de zorg en opdrachtgevers. Wij zijn een bemiddelingsbureau in de zorg en brengen op een flexibele manier vraag en aanbod bij elkaar. Wij onderscheiden ons door ons te focussen op kwaliteit op zowel zorginhoudelijk vlak als ondernemerschap en daarbij denken wij in oplossingen.

 

Laagdrempelig en persoonlijk contact

Wij staan voor laagdrempelig en persoonlijk contact. Wij zijn géén puur digitaal platform, maar kiezen er bewust voor om de menselijke factor te behouden voor zowel de ZZP’er als opdrachtgever. Op die manier kunnen wij daadwerkelijk meedenken in oplossingen, ZZP’ers en zorgteams bijstaan wanneer nodig én zijn wij voor hen een centraal aanspreekpunt. Wij zijn dus voortdurend zeer betrokken bij het hele proces én met alle partijen. Zo weten wij precies wat er speelt.

 

Flexibilisering

De afgelopen jaren is er een groot tekort ontstaan in gekwalificeerd personeel in alle lagen van de zorg. Vaste banen zijn niet meer zo logisch tegenwoordig en flexibilisering maakt grote stappen, zeker in de zorg. Zorginstellingen en opdrachtgevers zullen hier snel op moeten inspringen. De reële verwachting is dat dit de aankomende jaren alleen maar gaat toenemen. Steeds meer zorgprofessionals kiezen ervoor om als zelfstandige te gaan werken, al dan niet naast hun dienstverband. ZBBN ondersteunt hen hierin.

 

Flexibele inzet van personeel in de zorg

En dat doen we op onze eigen manier, waarbij wij onze belangrijkste focus op ZZP’ers richten. Wij ontzorgen deze Zelfstandige Zorg Professionals, zodat zij handen én hoofd vrij hebben en houden. Daarnaast investeren wij veel in het waarborgen van zelfstandigheid, kwaliteit en het meebewegen in de veranderende wet- en regelgeving. Zo zorgen we er met team ZBBN elke dag voor dat ZZP’ers de mogelijkheid hebben om zich volledig te concentreren op het allerbelangrijkste en wat zij het allerliefste doen; uitvoeren van kwalitatief hoogstaande zorg bij hun opdrachtgever.