Zorgbemiddelingsbureau Nederland

Vraag en aanbod op een laagdrempelige manier

Over ZBBN

Zorgbemiddelingsbureau Nederland is dé schakel tussen ZZP’ers in de zorg en opdrachtgevers. Wij zijn een bemiddelingsbureau in de zorg en brengen op een flexibele manier vraag en aanbod bij elkaar. Wij onderscheiden ons door ons te focussen op kwaliteit op zowel zorginhoudelijk vlak als ondernemerschap.

De afgelopen jaren is er een groot tekort ontstaan in gekwalificeerd personeel in alle lagen van de zorg. De reële verwachting is dat dit de aankomende jaren alleen maar gaat toenemen. Steeds meer mensen in de gezondheidszorg kiezen ervoor om als zelfstandige te werken en dat heeft gevolgen. Een van die gevolgen is dat er veel wildgroei is aan ZZP’ers die enerzijds niet voldoen aan de eisen van zelfstandig zorgprofessional en anderzijds geldt dat hetzelfde voor bemiddelingsbureaus die ontstaan en er een snel graantje van mee willen pikken. Transparantie en de belangen zijn dan vaak onduidelijk.


ZBBN
 biedt flexibele inzet van personeel in de zorg
En dat doen we op onze eigen manier, waarbij wij onze belangrijkste focus op ZZP’ers richten. Wij ontzorgen deze Zelfstandige Zorg Professionals, zodat zij handen én hoofd vrij hebben en houden en waarborgen hun zelfstandigheid.. Op die manier hebben de ZZP’ers de mogelijkheid om zich volledig te concentreren op het allerbelangrijkste en wat zij het allerliefste doen; uitvoeren van kwalitatief hoogstaande zorg

Onze visie en missie

  • De ZZP’er is ontzorgd en kan zich volledig concentreren op de uitvoerende zorg
  • De zorgvrager heeft op een snelle, correcte en flexibele manier de zorgvraag ingevuld

  • De zorgbehoevende ontvangt de kwalitatieve zorg die verwacht mag worden

Onze kernwaarden

  • Communicatie, Professionaliteit, Samenwerking en Betrokkenheid
  • Aandacht voor zorg
  • Wat we beloven komen we na
  • Transparantie. Wij zijn helder over ons verdienmodel en rekenen geen kosten aan de kant van de opdrachtgever.
Zorgbemiddelingsbureau Nederland