Los tekorten snel op.

Makkelijk en laagdrempelig via ZBBN.

Zorgbemiddelingsbureau Nederland biedt flexibele inzet van gekwalificeerde zelfstandige zorgverleners. Met een grote groep ZZP’ers bieden wij zorgkracht wanneer u dat nodig heeft. Of dat nu gaat om een structureel tekort, vervanging van zwangerschap, ziekte van personeel (ad-hoc), piekdrukte of structureler om teams een kans te geven om verder te groeien. In ZBBN vindt u de juiste partner in bemiddeling!

Wij berekenen géén bemiddelingskosten naar zorginstellingen, dus u kunt op een zeer laagdrempelige manier gewenste inzet bij ons aanvragen.

Alle ZZP’ers waarmee wij samenwerken worden gescreend. Zij dienen de volgende zaken aan te leveren:

Alles is 24/7 inzichtelijk via een veilige online portal en worden daar gemonitord op verloopdatum

  • KvK-inschrijving
  • Relevante diploma(’s) afgeronde beroepsopleiding (voor- en achterkant) met aanvullende certificaten, verklaringen en bekwaamheidsbewijzen etc.
  • VOG-verklaring niet ouder dan 1 jaar
  • Geldig identiteitsbewijs of verblijfsvergunning
  • BIG registratie (indien van toepassing)
  • Bewijs van verzekering voor beroepsaansprakelijkheid, betalingsbewijs of polis
  • Bewijs van aansluiting erkende klachtenregeling (WKKGZ)
  • Per 1-1-2022 bewijs van aanmelding Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, wet Wtza

Alle ZZP’ers zijn BTW vrijgesteld, waardoor inzet van ZZP’ers ook nog eens voordeliger is in de meeste gevallen dan uitzendkrachten.

Met een grote groep en doorlopend groeiend aantal ZZP’ers bieden wij zorgkracht wanneer u dat nodig heeft. Of dat nu gaat om een structureel tekort, vervanging van zwangerschap, ziekte van personeel (ad-hoc), piekdrukte of structureler om teams of medewerkers een kans te geven om verder te ontwikkelen. U kunt inzet van een zorgprofessional bij ons aanvragen op momenten dat dit voor u nodig is.

83% van de zorgondernemers (en dus ook bemiddelaars) werken met contracten die zeer nadelig zijn. Nadelig voor henzelf, voor opdrachtgevers en ZZP’ers. Hierdoor ontstaan er grote risico’s dat ZZP’ers niet als zelfstandigen worden gezien en er dus sprake is van schijnzelfstandigheid (verkapt loondienst) met alle gevolgen van dien. De enige juiste manier van werken via bemiddeling is op basis van Zuivere Bemiddeling.

 

Deze constructie betekent tevens dat deze manier van werken daadwerkelijk BTW vrijgesteld is, waardoor inzet van ZZP’ers ook nog eens voordeliger is in de meeste gevallen dan uitzendkrachten of detacheerders.

 

Wij kennen géén verplichtingen, dus u zit nergens aan vast. Probeer ons dus vooral heel vrijblijvend uit!

 

ZBBN regelt en monitort deze overeenkomsten voor u op een eenvoudige digitale manier. Bovendien houden wij nauwlettend alle ontwikkelingen vanuit de overheid in de gaten en bewegen hier in mee. Wij laten deze overeenkomsten met regelmaat screenen door fiscaal juridische specialisten.

Wij staan voor laagdrempelig en persoonlijk contact. Wij zijn géén puur digitaal platform, maar kiezen er bewust voor om de menselijke factor te behouden voor zowel de ZZP’er als opdrachtgever. Op die manier kunnen wij daadwerkelijk meedenken in oplossingen, ZZP’ers en zorgteams bijstaan wanneer nodig én zijn wij voor hen een centraal aanspreekpunt. Wij zijn dus voortdurend zeer betrokken bij het hele proces én met alle partijen. Zo weten wij precies wat er speelt.

Zorgbemiddelingsbureau Nederland

Alles nog even rustig nalezen?

Download hier onze brochure.

Snel uw tekorten oplossen?

Het is toch op z’n minst de moeite waard om het verder te onderzoeken en te ontdekken? Wij staan u graag te woord!

Aandacht voor de zorg: dat is onze missie

Doordat wij ZZP’ers continu bijstaan en hen zoveel mogelijk de handen vrij proberen te houden van alle randzaken (waarbij gezond ondernemerschap centraal staat), zorgen wij ervoor dat zij gelukkig zijn in hun werk en al hun capaciteiten kunnen benutten voor kwalitatief uitstekende zorg.

En daarmee ontzorgen wij u ook, en dat past bij onze missie: aandacht voor de zorg!

Daar plukt iedereen de vruchten van!