Op een laagdrempelige manier vraag en aanbod bij elkaar.

Zorgbemiddelingsbureau Nederland biedt flexibele inzet van gekwalificeerde zelfstandige zorgverleners. Met het steeds groeiende aantal bij ons aangemelde ZZP’ers bieden wij zorgkracht wanneer u dat nodig heeft. Wij leveren met korte lijnen en tegen aantrekkelijke voorwaarden een gediplomeerde en ervaren Zelfstandige Zorg Professional die een einde maakt aan uw bezettingsprobleem (zowel ad hoc als langdurig).

Voordelen inzet ZZP’ers via ZBBN

 • Als zorgorganisatie/opdrachtgever betaalt u geen kosten aan ons
 • Onze ZZP’ers zijn BTW vrijgesteld
 • U kan periode opdrachten en losse diensten aanvragen
 • Wij verzorgen solide juridische overeenkomsten voor alle partijen, opgesteld door een fiscaal jurist gespecialiseerd in de zorg
 • Geen ziekteverzuim kosten of verplichtingen tot doorbetalen als een ZZP’er niet werkt of uitvalt
Zorgbemiddelingsbureau Nederland

Een zuivere bemiddelingsconstructie is onze basis

Onze bemiddelingsconstructie is gebaseerd op Zuivere Bemiddeling, dat is onze basis. Dit is een 3-partijen overeenkomst waarin de relaties tussen de zorginstelling, ZZP’er en ZBBN is omschreven, wat ervoor zorgt dat de zelfstandigheid van de ZZP’er gewaarborgd blijft en risico’s op een schijnzelfstandigheid zoveel mogelijk beperkt worden.

Wij laten deze overeenkomsten opstellen door onze (fiscaal) juridisch adviseur met specialisatie in de zorg. Wij werken daarin samen met de Kroonadviseurs en zorgen ervoor dat onze werkwijze en overeenkomsten ‘meegroeien’ met het beleid vanuit de overheid.

 

Zuivere Bemiddeling

Voor onze overeenkomsten hebben wij tevens een kwaliteitskeurmerk. Wist u dat 83% van de zorgondernemers (en dus ook bemiddelaars) werken met contracten die zeer nadelig zijn? Nadelig voor henzelf, voor opdrachtgevers en ZZP’ers. Hierdoor ontstaan er grote risico’s dat ZZP’ers niet als zelfstandigen worden gezien en er dus sprake is van schijnzelfstandigheid (verkapt loondienst) met alle gevolgen van dien.

Met dit keurmerk laten wij zien dat wij de juiste overeenkomsten en werkwijze hanteren en dat zelfstandigheid is gewaarborgd. Voor meer informatie daarover zie ook: https://www.dekroon-zorgverlener.nl/kwaliteitskeurmerk.

 

Kwaliteitskeurmerk

“De ZZP’ers van ZBBN zijn daadkrachtig en flexibel. Precies waar wij voor staan.”

Aandacht voor de zorg: dat is onze missie

Doordat wij ZZP’ers continu bijstaan en hen zoveel mogelijk de handen vrij proberen te houden van alle randzaken, zorgen wij ervoor dat zij gelukkig zijn in hun werk en al hun capaciteiten kunnen benutten voor kwalitatief uitstekende zorg. En daarmee ontzorgen wij u ook, en dat past bij onze missie: aandacht voor zorg! Daar plukt iedereen de vruchten van!

De ZZP’ers die via ons bemiddeld worden, beschikken allemaal over de juiste diploma’s en registraties. Continue controleren wij of de vereiste kwalificaties nog up to date en correct zijn. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er kwalitatief juiste zorg geleverd kan worden.

Wat kunt u van ons verwachten

 • Flexibele inzet Zelfstandige Zorg Professionals
 • Gescreend op kwalificaties, registraties en diploma’s en altijd inzichtelijk
 • Heldere en snelle communicatie
 • Wij verzorgen solide juridische overeenkomsten voor alle partijen
 • Twentse nuchterheid, wat we beloven komen we na
 • Eén centraal aanspreekpunt

Ook behoefte aan flexibele inzet van ZPP’ers met de juiste kwalificaties?

Wilt u weten wat ZBBN voor u kan betekenen? Wij lichten het graag toe!
Bel ons voor meer informatie op 0546 232 052 of neem contact met ons op via het contactformulier.